Припомняме ви, че Христанов има държавна охрана след  като започна

...
Припомняме ви, че Христанов има държавна охрана след  като започна
Коментари Харесай

Бившият зам.-министър Христанов в автомобила на НСО, който нагло засече коли в Кресненското дефиле

Припомняме ви, че Христанов има държавна защита след  като стартира да повтаря по медиите, че животът му е под опасност поради офанзивата на кабинета " Петков " на " Кап. Андреево ". Уточняваше по какъв начин другари му звънели с предизвестието да се пази.  Щом новината за кортежа му видя бял свят, той побърза да се оправдае:   „ Не съм карал автомобил в нарушаване ”, разяснява някогашният зам.-министър пред Нова тв.

 

Преди 4 дни във Facebook възутени жители разпространиха видео на автомобил със специфичен режим на придвижване, който избутва и засича  няколко автомобила в претрупан пътен сектор на Кресненското дефиле. Автомобилът на НСО изпреварва колоната от коли, макар че те няма къде да отбият поради тесния сектор и натовареното придвижване.

 

„ Ето по какъв начин кола на НСО изпреварва в Кресненското дефиле и основава причина за ПТП.  Това дали е обикновено. За тях правила НЯМА!!! “, написа създателят на сниманото видео Славето Шингарова. Те е разгласила видеото на профила си във Фейсбик на 11 септември.

 

От НСО през вчерашния ден оповестиха, че автомобилът не е техен, само че през днешния ден бяха принудени да признаят, че сниманата кола е на службата за защита.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР